Welkom bij Piedicure & Salon Pureté!

Uw schoonheidsspecialiste en pedicure in Emmeloord! Sinds begin 2019 kunt u in de schoonheidssalon in Emmeloord terecht voor diverse behandelingen. Bent u toe aan een fijne behandeling voor uw gezicht, uw handen of professionele voetverzorging? Dan bent u hier aan het juiste adres! Even voorstellen: Ik heet Myrna en als schoonheidsspecialiste en pedicure heb ik al jaren lang ervaring. Nu mag ik mezelf in Emmeloord op de proef stellen met een mooie, knusse, professionele salon.

Tijd om alle stress even van u af te schudden. Even een bewust moment voor uzelf! Of u nu komt voor huidverzorging of huidverbetering; alles kan. Ongeacht uw leeftijd help ik u graag aan een mooie en stralende huid! Bij de schoonheidsspecialiste komt u tot rust en u gaat als herboren de deur uit.

Elk lichaam is weer anders. Als schoonheidsspecialiste stem ik de behandeling volledig af op ieders individuele behoeften. Ik maak daarbij gebruik van producten van hoge kwaliteit voor een optimaal resultaat. U kunt kiezen uit een ruim aanbod van allerlei behandelingen. Of wilt u van uw zere voeten af of wilt u gewoon mooi verzorgde voeten? Ook dan bent u hier in goede handen! Hoogwaardige merken zoals Monteil, LCN en CND zijn in mijn salon onmisbaar. Bij Piedicure en Salon Pureté staan professionaliteit, aandacht en hygiene hoog in het vaandel.

De salon voor pedicure en schoonheidsbehandelingen bevindt zich in een aparte ruimte op de begane grond en is daardoor prima bereikbaar voor iedereen. De manicure salon situeert zich op de eerste verdieping in een mooie lichte ruimte. U kunt bij Piedicure en Salon Pureté in Emmeloord voor de deur parkeren.

Ik heet u graag van harte welkom!

Emmeloord # Schoonheidsspecialiste # Pedicure # Manicure # Ontspanning # Rust # Massage # Wellness # Balans # Fruitzuur # Nieuw Huidbeeld # No Botox # No Fillers


Pic 01

Piedicure & Salon Pureté
Myrna Petersen

Schoonheids, pedicure en manicure behandelingen
Johanna Naberhage 9
8302 WP Emmeloord
Mobiel: 06 - 29 54 75 46
E-mail: info@piedicure.nl
KvK.: 57251843