Gezicht

Goed verzorgd jezelf zijn. Het is belangrijk om uw huid goed te onderhouden.

In de salon wordt gewerkt met Monteil Paris. Monteil Paris is een huidverzorgingsmerk dat u een compleet gamma aan kan bieden.
Voor iedere huid en voor ieder probleem is een oplossing. Iedere huidverzorgingslijn van Monteil bevat speciaal geselecteerde werkstoffen en biedt ieder huidtype een individuele oplossing. Alle producten zijn hoog geconcentreerd en van uitzonderlijke kwaliteit. De nieuwste technologieën worden toegepast om perfecte resultaten te bereiken.

De juiste behandeling zorgt ervoor dat de huid er frisser, stralender en vitaler uitziet. Het bevordert de bloedsomloop, verstevigd de gelaatsspieren, en geeft een fijne ontspanning.

Huidverzorging dient niet alleen de uiterlijke schoonheid, maar ook het innerlijke welbehagen.
Schoonheid is geen toeval maar iets waarvan men zich iedere dag bewust moet zijn.
Gebaseerd op deze visie van Monteil kan iedere vrouw er goed uitzien.

Het kenmerk van Monteil Paris
De Sphinx - De beschermer van innerlijke en uiterlijke schoonheid.

GEZICHTS BEHANDELINGEN:

UITGEBREIDE GEZICHTSBEHANDELING - € 57,70

Een reinigingsbehandeling van 60 minuten, enzymatische peeling, onzuiverheden verwijderen, epileren of harsen van de wenkbrauwen, masker en een dag- of nachtcrème.

LUXE GEZICHTSBEHANDELING - € 68,00

Een gezichtsbehandeling van 70 minuten, reiniging, enzymatische peeling, onzuiverheden verwijderen, epileren of harsen van de wenkbrauwen, masker, een korte gezichtsmassage, een verzorgend serum, oogcrème en een dag of nachtcrème. Gebruik van de Studio Skin Expert.

EXTRA LUXE GEZICHTSBEHANDELING - € 77,00

Een gezichtsbehandeling van 80 minuten, reiniging, enzymatische peeling, epileren of harsen van de wenkbrauwen, masker, een uitgebreide gezichtsmassage, een verzorgend serum, oogcrème en een dag of nachtcrème. Gebruik van de Studio Skin Expert.

SUPER DE LUXE ANTI-AGEING GEZICHTSBEHANDELING: - € 89,00

Een gezichtsbehandeling van 90 minuten, reiniging, enzymatische peeling, onzuiverheden verwijderen, epileren of harsen van de wenkbrauwen, een uitgebreide gezichtsmassage, een intensief rijk masker met daarbij een speciale oog treatment, een verzorgend serum, gebruik van de Studio Skin Expert, boosting lotion, oogcrème en een dag- of nachtcrème. Bij deze behandeling worden nog meer werkstoffen ingezet voor nog betere resultaten. Speciaal voor het verzorgen van de veeleisende en rijpere huid tot in de diepte.

MONTEIL FRUITZUUR TREATMENT

Na het mooie zomerweer heeft de zon zijn sporen achtergelaten op onze huid. In het najaar is het een mooi moment om te starten met fruitzuur behandelingen. Fijne lijntjes zijn ontstaan, de huid is droog. Ook bij acne, littekentjes, schilfers, grove porien en pigmentvlekken is dit een doeltreffende kuur om deze problemen aan te pakken. Het is een intensieve behandelmethode voor een helder en vernieuwd huidbeeld: een gladdere structuur en de huid toont snel egaler. Bij de eerste behandeling wordt de aanmaak van nieuwe cellen al geactiveerd. De behandelingen worden aangeboden in kuurverband. Iedere week mag u een behandeling ondergaan. Afhankelijk van de aard van de klachten en diepte van bijvoorbeeld pigmentvlekken wordt het aantal behandelingen ingeschat. Dit is per persoon verschillend. Vaak zijn er minimaal 6 behandelingen nodig. Indien u zelf thuis ook de huid behandeld met de juiste produkten kunt u de regeneratie voort zetten zodat u sneller een optimaal resultaat bereikt. Indien u interesse heeft of een behandeling boekt wordt er eerst een intake gesprek gepland voor verdere uitleg.

MONTEIL FRUITZUUR TREATMENT KORT - € 49,00

Een behandeling van 30 minuten. Bestaat uit reinigen, dieptereiniging, AHA Peeling, toniseren, serum en een dag - of nachtverzorging.

MONTEIL FRUITZUUR TREATMENT LANG - € 69,00

Een behandeling van 50 minuten. Bestaat uit reinigen, dieptereiniging, AHA Peeling, toniseren, werkstof verzorging met de Studio Skin Expert, anti-ageing masker of nachtcrème.

De behandelingen kunnen uitgebreid worden met kleine gezichtsbehandelingen (Dit kan niet bij fruitzuurbehandelingen):

  • Verven van de wenkbrauwen en/of wimpers, bovenlip en/of kin harsen
  • Bij het boeken van een afspraak bij een van deze behandelingen geldt een minderprijs van 3 euro per behandeling.

 

Luxe Microderm Behandeling - € 75,00

Het micro-dermabrasie apparaat verwijdert op zuivere en intensieve wijze afgestorven huidcellen en oneffenheden en activeert zo de natuurlijke huidvernieuwing. Door deze microderm behandeling is de huid optimaal op de volgende Monteil verzorging voorbereid en kunnen werkstoffen beter opgenomen worden. Uiteraard is dit een aanvulling op een Luxe Gezichtsbehandeling.

Studio Skin Expert

 

Studio Skin Expert

Monteil heeft de studio Skin Expert ontwikkeld. Dit is een klein apparaat wat in de salon wordt gebruikt voor fantastische resultaten. Door middel van hoge geluidsgolven (niet te horen en tevens pijnloos) worden werkstoffen nog veel beter en dieper opgenomen door de huid. Het apparaat stimuleert de huidactiviteit, celdeling, ondersteunt de bloedcirculatie,en zorgt voor een frissere teint. Zeer geschikt voor oa couperose, acne, en de gevoelige huid. Door de verbeterde werkstofopname een mooi anti- ageing effect en een vermindering van mimische rimpels!

Scroll to top