VOETEN

Het is jammer dat de voeten vaak worden vergeten, want door de juiste verzorging kunnen veel problemen worden voorkomen en/of genezen.

Misschien heeft u last van uw voeten doordat u veel staat, door sport, verkeerde belasting, door verkeerde schoenen of door zwangerschap. Hierdoor kunnen allerlei verschillende klachten ontstaan.

Bij een bezoek aan de pedicure wordt gekeken naar een passende behandeling om problemen op te lossen. De behandeling wordt afgestemd op uw voeten.

Naast de pedicure basisbehandeling is het mogelijk om de voeten extra aandacht te geven met een scrub, een paraffinebad of bijvoorbeeld een voetmassage.

Of heeft u ontsierende teennagels? U kunt terecht voor nagelreparatie! Piedicure werkt met het systeem van LCN. Deze camoufleert de nagels prachtig. Lelijke nagels behoren tot de verleden tijd! Voor de finishing touch kunnen de nagels worden gelakt een Vinylux nagellak of een speciale gellak welke weken lang mooi blijft. Kijkt u bij de behandelingen voor meer informatie.

PEDICURE BEHANDELINGEN:

PEDICURE BASISBEHANDELING - € 36,00

Een pedicure basisbehandeling bestaat uit:

PEDICURE BEHANDELING EXTRA LUXE - € 44,00

Een pedicure behandeling extra luxe bestaat uit:

VOETMASSAGE - € 33,00

Een voetmassage bestaat uit:

SHELLAC VOOR DE NAGELS - € 29,00

Shellac voor de nagels bestaat uit:

Pic 01
Pic 02

Piedicure & Salon Pureté
Myrna Petersen

Schoonheids, pedicure en manicure behandelingen
James Cooksingel 13
8302 WH Emmeloord
Mobiel: 06 - 29 54 75 46
E-mail: info@piedicure.nl
KvK.: 57251843